Forbøns- & protestgruppe
for Amnesty International


”På Herrens mark” (ved diakon Holger Madsen), samler interesserede til en forbøns- & protest-gruppe, som mødes i Emmauskirken én gang om måneden.

Idéen er, at én fra gruppen - på forhånd - har printet breve og eventuelt dansk oversættelse ud fra Amnesty Internationals hjemmeside, at man beder, gerne i sang, beder konkret for de navngivne mennesker, som regel 3 personer, hvis sag beskrives kort, og sender protesterne af sted.

Der kan også være forbøn for andre, mere lokalt. Mødet kan klares på under én time.
Vores lille gruppe har stor åbenhed for forskellig baggrund; f.eks.: 'kulturkristen', folkekirkelig og katolsk. Vi har fundet en form, hvor vi ud over den læste bøn, som er udarbejdet specielt til gruppen, beder med Taizé-sange, delt et fast repertoire, dels efter deltagernes forslag.

Vi vil gerne have nogle flere med. Det er blot en time om måneden og man behøver ikke påtage sig mere end man kan overkomme. Gruppen er organiseret, så ingen hænger på arbejdet alene. Såfremt du/I ”støder på nogen” med lignende interesse, henvis da gerne til undertegnede.

Det første møde i forbøns- & protest-gruppen fandt sted onsdag d. 14. septemnber 2005 kl. 17.30 i Emmauskirken. Gruppen har altså eksisteret i en årrække med regelmæssige møder. Se nærmere om møderne på gruppens hjemmeside: www.paaherrensmark.dk/skrivforliv

Hvis du er interesseret, men ikke har mulighed for at mødes på Diakonissestiftelsen, kan du melde dig ind i internetgruppen:
www.24.dk/group/skrivforliv
Alle interesserede er velkomne.
Venlig hilsen Holger Madsen


http://www.paaherrensmark.dk/
www.paaherrensmark.dk/forboenogprotest
www.24.dk/group/skrivforliv